Pimeäretki

Huhuu! Pimeä Haukanniemi kutsuu kaikkia pelokkaita ja pelkäämättömiä retkeilijöitä seikkailulle. Luvassa jännittäviä rasteja, jotka sopivat myös perheen pienimmille. Retki on kaikille avoin ja maksuton. Ota mukaan valonlähde (taskulamppu, lyhty tai muu valaisin) sekä säänmukaiset jalkineet (talvikengät tai kumisaappaat). 

Tarjoilemme retken lopuksi nuotiolla lämmintä mehua, makkaroita, porkkanoita sekä pientä makeaa purtavaa. Mausteina ketsuppi ja sinappi. Suosimme ensisijaisesti luomun ja reilun kaupan tuotteita.

Saapuessa esteettömälle luontopolulle, voi auton jättää Lyhdekadulla sijaitsevalle pysäköintialueelle. Luontopolun lähtötaulu sijaitsee kävely- ja pyöräilyväylän laidassa lähellä Haukanniemeen vievän reitin risteyskohtaa. Lähtötaulu on katettu, ja sen luokse on esteetön pääsy. Kulkemamme reitin pituus on noin 1,2 kilometriä.

Ilmoittautuminen to 2.11 klo 18 mennessäkessu@luontoliitto.fi, otsikolla “Pimeäretki”. Kirjoita viestiin osallistujien määrä (esim. 2 aikuista, 2 lasta). Kerrothan mahdollisista ruoka-aineallergioista tarjoiluja varten.

Paikka:
Haukanniemi, Jyväskylä
Alkaa:
4.11.2023
Päättyy:
4.11.2023