Perheleiri

Perheleiri tarjoaa innostavaa tekemistä kaikenikäisille perheenjäsenille; luonnontarkkailua, yhdessäoloa, leikkiä ja kesän iloja. Touhukkaan ohjelman vastapainoksi on tarjolla myös rauhallisempaa puuhaa sekä aikuisten ja lasten omaa ohjelmaa. 

Leirin ohjelma on suunnattu noin alle 12 vuotiaille aikuisineen. Vanhemmat sisarukset ovat myös tervetulleita, mutta huomioittehan, että erillistä nuorten ohjelmaa ei leirillä välttämättä pystytä järjestämään. Heittäytyminen lasten ohjelmaan on toki sallittua! Lapsen/lasten kanssa voi leirille tulla niin vanhemmat, isovanhemmat kuin muut läheiset aikuiset. 

Leirille osallistuu noin 35 leiriläistä. Leiri järjestetään Vähäsillan leirikeskuksessa, Tampereella. Leirillä majoitutaan omissa teltoissa, mutta sisämajoituskin on mahdollinen. Tampereelta järjestetään yhteiskuljetus.

Yhteiskuljetus: Lähtö Tampereen rautatieasemalta ma 24.6. klo 10, paluu samaan paikkaan ke 26.6. noin klo 13.30.

Leirimaksu: Perusmaksu 140e/perhe tai 120e/perhe, jos perheessä joku on Luontoliiton jäsen. Sekä leiriläismaksu 30e/hlö.

Leirimaksu sisältää ohjelman lisäksi ruuat, majoituksen, materiaalit, yhteiskuljetuksen Tampereelta sekä tapaturmavakuutuksen.

Ilmoittaudu leirille viimeistään 2.6. mennessä.

Paikka:
Vähäsillan leirikeskus, Tampere
Alkaa:
24.6.2024
Päättyy:
26.6.2024