Perheleiri

Perheleiri tarjoaa innostavaa tekemistä kaikenikäisille perheenjäsenille; luonnontarkkailua, yhdessäoloa, leikkiä ja kesän iloja. Touhukkaan ohjelman vastapainoksi on tarjolla myös rauhallisempaa puuhaa sekä aikuisten ja lasten omaa ohjelmaa. 

Leirin ohjelma on suunnattu noin alle 12 vuotiaille aikuisineen. Vanhemmat sisarukset ovat myös tervetulleita, mutta huomioittehan, että erillistä nuorten ohjelmaa ei leirillä välttämättä pystytä järjestämään. Heittäytyminen lasten ohjelmaan on toki sallittua! Lapsen/lasten kanssa voi leirille tulla niin vanhemmat, isovanhemmat kuin muut läheiset aikuiset. 

Leirille osallistuu noin 35 leiriläistä. Leiri järjestetään Vähäsillan leirikeskuksessa, Tampereella. Leirillä majoitutaan omissa teltoissa, mutta sisämajoituskin on mahdollinen. Tampereelta järjestetään yhteiskuljetus.

Yhteiskuljetus: Lähtö Tampereen rautatieasemalta ke 26.6. klo 12, paluu samaan paikkaan la 29.6. noin klo 15.30

Leirimaksu: Perusmaksu 180e/perhe tai 160e/perhe, jos perheessä joku on Luontoliiton jäsen. Sekä leiriläismaksu 40e/hlö.

Leirimaksu sisältää ohjelman lisäksi ruuat, majoituksen, materiaalit, yhteiskuljetuksen Tampereelta sekä tapaturmavakuutuksen.

Ilmoittaudu perheleirille 2.6. mennessä.

Paikka:
Vähäsillan leirikeskus, Tampere
Alkaa:
26.6.2024
Päättyy:
29.6.2024