Perheiden telttaleiri

Perheleiri tarjoaa innostavaa tekemistä kaikenikäisille perheenjäsenille; luonnontarkkailua, yhdessäoloa, leikkiä ja kesän iloja. Touhukkaan ohjelman vastapainoksi on tarjolla myös rauhallisempaa puuhaa sekä aikuisten ja lasten omaa ohjelmaa. 

Leirin ohjelma on suunnattu noin alle 12 vuotiaille aikuisineen. Vanhemmat sisarukset ovat myös tervetulleita, mutta huomioittehan, että erillistä nuorten ohjelmaa ei leirillä välttämättä pystytä järjestämään. Heittäytyminen lasten ohjelmaan on toki sallittua! Lapsen/lasten kanssa voi leirille tulla niin vanhemmat, isovanhemmat kuin muut läheiset aikuiset. 

Leirille osallistuu noin 40 leiriläistä. Leiri järjestetään Vähäsillan leirikeskuksessa, Tampereen Kämmenniemessä. Leirillä majoitutaan omissa teltoissa, mutta sisämajoituskin on mahdollinen. Tampereelta järjestetään yhteiskuljetus.

Leirimaksu: perusmaksu 130e/perhe tai 110e/perhe, jos perheessä joku on Luonto-Liiton jäsen. Sekä leiriläismaksu 30e/hlö.

Leirimaksu sisältää ohjelman lisäksi ruuat, majoituksen, materiaalit, yhteiskuljetuksen Tampereelta sekä tapaturmavakuutuksen.

Yhteiskuljetuksen lähtö perjantaina Nalkalantorilta klo 14, paluu samaan paikkaan sunnuntaina noin klo 15.30.

Ilmoittautuminen 11.6. mennessä 

Paikka:
Vähäsillan leirikeskus, Tampere
Alkaa:
30.6.2023
Päättyy:
2.7.2023