Metsäkartoituskurssi

Metsäkartoituskurssilla opetellaan havainnoimaan metsien rakennepiirteitä ja tunnistamaan luontoarvoja indikoivia jäkäliä, sammalia ja kääpiä.

Kurssi on avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneet oppimaan tunnistamaan metsälajistoa ja monimuotoisuudesta kertovia piirteitä. Kurssin ohjaajana toimii metsäkartoittaja Olli Manninen.

Tapahtumapaikka:

Stockholmsmossen–Torvströmossenin alue Kirkkonummella.

Tapaamispaikka:

Tapaamme bussipysäkillä Veikkolan terveysasemaa vastapäätä. Turuntie 429, Veikkola. Kävelymatkaa kohteelle on tapaamispaikalta noin 1,5 kilometriä.

Aika:

15.10.2023 10:40-17:20

Ajankohta on suunniteltu niin, että Helsingistä pääsee kulkemaan kätevästi bussilla 280. Turusta voidaan järjestäytyä kimppakyyteihin.

Valmistaudu:

Varustaudu säänmukaisella vaatetuksella ja eväillä, joilla jaksat kulkea koko päivän metsässä. Pidämme sopivassa välissä pienen evästauon. Halutessasi voit ottaa mukaan lajitunnistusoppaita, kiikarit, luupin ym.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu sähköpostilla sampo.rouhiainen@gmail.com. Ilmoita nimesi lisäksi puhelinnumerosi ja mahdollisuus tarjota tai halukkuus osallistua kimppakyytiin. Muista mainita reittisi tai lähtöpaikkasi, jos haluat saapua kimppakyydillä.

Lisätiedot:

Sampo Rouhiainen
sampo.rouhiainen@gmail.com
040 5436 152

(Parhaiten tavoitat puhelimella.)

Paikka:
Stockholmsmossen–Torvströmossenin alue, Kirkkonummi
Alkaa:
15.10.2023
Päättyy:
15.10.2023