Luontopäiväleiri Tampereella

Jokainen päivä on uusi seikkailu! Päiväleirien monipuolinen ohjelma tutustuttaa leiriläiset luonnon mielenkiintoisiin eliöihin ja ilmiöihin ja vie erilaisiin lähiluontokohteisiin. Päivien aikana myös leikitään, peleillaan, taiteillaan, unohtamatta retkievästelyä ja uusiin kavereihin tutustumista.

Leiri järjestetään yhteistyössä Tampereen Luonnontieteellinen museon (Vapriikissa) kanssa, joten leirin aikana tutustutaan luonnontieteellisen museon aarteisiin ja päästään myös pelaamaan Ilvesmetsän aarre -pakohuonepeliä! Museon Luontotohtori Tomi Kumpulainen ja muut työntekijät ovat mukana leiriohjelmassa päivittäin ja vastaavat leiriläisten kinkkisiinkin luontokysymyksiin.

Leiri on suunnattu alakouluikäisille, 7-12 vuotiaille. Tulikohtana toimii Moreenia (Valssipadonraitti 3), jonka tiloissa mm. syödään oman kokin valmistama maittava lounas. Päivittäin liikutaan lähiluontokohteisiin ja/tai museokeskus Vapriikkiin. Leirille osallistuu noin 30 leiriläistä. 

Päivittäinen aika: klo 9-16

Leirimaksu: 150e, 130e/Luontoliiton jäsenet.

Leirimaksu sisältää ohjelman lisäksi lounaan ja välipalan, materiaalit, bussimatkat luontokohteisiin sekä tapaturmavakuutuksen.

Ilmoittautuminen leireille 14.5. mennessä

Paikka:
Moreenia, Valssipadonraitti 3, Tampere
Alkaa:
12.6.2023
Päättyy:
16.6.2023