Luontokirjoittamisen työpaja

Pidätkö kirjoittamisesta? Kaipaatko aikaa ulkona, omien ajatustesi ja muiden ihmisten kanssa? Tervetuloa luontokirjoittamisen kurssille!

Et tarvitse aiempaa kokemusta kirjoittamisesta etkä kummempia retkeilytaitoja. Muistikirja, kynä ja säähän sopiva ulkoiluvaatetus riittävät. Joillekin kerroille saatat tarvita julkisen liikenteen matkalipun.

Luontokirjoittaminen on terapeuttisen kirjoittamisen muoto. Terapeuttinen kirjoittaminen sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneita kirjallisesta tunneilmaisusta ja oman minän tutkimisesta. Luonnossa oleskelu tukee kirjoittamista ja tarjoaa siihen ideoita, virikkeitä ja tarkasteltavaa. Kirjoittamiseen on usein myös helpompi keskittyä ulkona monien tavallisten häiriötekijöiden puuttuessa. Luonnon kuvailu ja sen kautta tunteiden ja muiden tapahtumien kuvaaminen kuuluu keskeisesti kirjallisuuteen.

Tapaamiset klo 16.30-19 Tampereen keskustan alueella tai helposti julkisen liikenteen avulla saavutettavissa paikoissa. Ohjaajana kirjallisuusterapiaohjaaja ja taidekasvattaja Jasmin Kailio. 

Kysy lisätietoja ja vapaita paikkoja: jasmin.kailio@gmail.com

Paikka:
Eri lähiluontokohteet ja Kuninkaankatu 39, Tampere (Lhp:n toimisto)
Alkaa:
23.5.2023
Päättyy:
23.4.2023