Luonnonvalo-ilta: Miten sijoittamisella pelastetaan maailma?

Raha pyörittää maailmaa. Sijoittaminen koskee meitä kaikkia. Eläkekassat- ja säätiöt, vakuutusyhtiöt, kaupungit ja seurakunnat, säätiöt, yliopistot ja ammattikorkeakoulut, ammattiliitot sekä henkilöstörahastot sijoittavat satojen miljardien edestä meidän kaikkien suomalaisten rahoja, usein luonnon kannalta kestämättömiin kohteisiin. Myös suomalaisten yksityishenkilöiden sijoitusten pörssiosakkeiden ja sijoitusrahastot ovat lähes 100 miljardin euron luokkaa.

“Kuka päättää satojen miljardien eurojen yhteisten rahojemme sijoittamisesta, ja mitä niiden avulla voisi muuttaa?” “Miksi sijoittajien tulisi olla kiinnostuneita ekologisesta kestävyydestä?” “Mitä sijoittajat voivat saada aikaan?” “Mitä sudenkuoppia vastuullisen sijoittamisen maailmassa on?” “Mikä on ongelma, jota ratkomme?”

Tule paikalle kuulemaan ja oppimaan, voiko luontoa pelastaa vaikuttamalla sijoitusmaailmaan. Tapahtumassa on tilaisuus verkostoitua ja vaikuttaa.

Luontoliiton ja VALOn järjestämissä Luonnonvalo-illoissa keskustellaan ympäristöasioista huippupuhujien johdolla. Illat ovat suunnattu eri alojen vaikuttajille, päättäjille ja yleisesti aiheesta kiinnostuneille. Tavoitteena on myös tarjota mahdollisuus oppia uutta ja verkostoitua. Tapahtuman päätteeksi illan sponsorimme Adventurous Ideas tarjoaa kävijöille “Networking Drinks”.

Tapahtuma on avoin ja maksuton kaikille.

Tilaisuus pidetään Valo Hotel & Workin Suo-tilassa klo 17:00-19:00.

Paikka:
Valo Hotel & Work
Alkaa:
7.5.2024
Päättyy: