Liito-oravaretki Köhniölle

Tule tutustumaan oppaan johdolla vanhan sekametsän asukkiin, nimittäin liito-oravaan! Kespin liito-oravaretki suuntautuu Köhniöjärven ympäristöön, ja se järjestetään 10.3.2024 klo 10.15. Retki kestää n. 2 tuntia. Ilmoittaudu retkelle luontoliittokespi@gmail.com viimeistään 7.3. klo 19.00.

Noin 2,4 km reitti kulkee osittain Könkkölän luonnonsuojelualueen kautta merkittyä luontopolkua pitkin. Kuljemme rauhallisesti etsien ja tutkien merkkejä liito-oravista. Köhniöllä on havaittu hiljattain liito-oravan jälkiä, ja liito-oravien käsillä oleva lisääntymisaika lisäävät todennäköisyyttä havaita liito-orava.

Kokoontuminen Köhniön uimarannan infotaulun luokse, Erämiehenkatu 55. Paikalle pääset keskustasta 20 minuutissa bussinumeroilla 1 ja 2. Jää pois pysäkillä Köhniönjärvi 2 ja kävele tien yli alas uimarannalle. Oman auton voi jättää Köhniöjärven uimarannan parkkipaikalle. Olemme paikalla 30min ennen retken alkua ja tarvitteassa myös 30min retken jälkeen.

Piiri tarjoaa osallistuneille retken päätteeksi pientä vegaanista evästystä. Retki on maksuton.

Kaikessa Luontoliiton toiminnassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Tule siis mukaan juuri sellaisena kuin olet!

Paikka:
Köhniön uimarannan infotaulu, Erämiehenkatu 55, Jyväskylä
Alkaa:
10.3.2024
Päättyy:
10.3.2024