Leirin- ja kerhonohjaajakurssi

Kiinnostaako ohjaustyö lasten ja nuorten parissa? Haluaisitko olla mukana tekemässä ikimuistoisia luontoleirejä ja -kerhoja lapsille, nuorille ja perheille? Tule mukaan leirin- ja kerhonohjaajakoulutukseen!

Koulutuksessa käydään läpi ympäristökasvatuksen perusteita ja päästään suunnittelemaan luontoleirin ja -kerhon ohjelmia käytännön harjoitusten avulla. Kurssin aikana opitaan ottamaan huomioon erilaisia turvallisuuskysymyksiä ja mahdollisia ongelmatilanteita. Koulutus antaa työkaluja oman ohjaajuuteen, käytännönläheisiä vinkkejä ja menetelmiä, joiden avulla pääset rakentamaan luontoleirien ja -kerhojen ohjelmaa eri kohderyhmille. Koulutus antaa valmiudet toimia ohjaajana kaikilla Luontoliiton leireillä ja kerhoissa. 

Kurssi alkaa perjantaina 9.2. klo 18 ja loppuu sunnuntaina 11.2. klo 16.

Kurssipaikkana toimii Teiskon Salonsaari Tampereella. Kurssipaikalle voi mahdollisuuksien mukaan kulkea kimppakyydein tai bussilla pääsee 100-900 metrin päähän. Ilmoitamme kurssikirjeessä tarkemmat saapumisohjeet.

Hinta 60 e / 50 e (alennettu hinta Luontoliiton jäsenille). Hinta sisältää koulutuksen lisäksi ruuat, yhteismajoituksen sekä vakuutuksen.

Varaa paikkasi pian, ilmoittaudu kurssille viimeistään 31.1.2024

HUOM! Voit kysellä vapaita kurssipaikkoja vielä ilmoittautumisajan jälkeen jenni.ronkko@luontoliitto.fi

Paikka:
Teiskon Salonsaari, Teiskon kirkkotie 88, Tampere
Alkaa:
9.2.2024
Päättyy:
11.2.2024