Itämeri-oppimisleiri

Ajankohta: 11.-14.10.2024

Paikka: Merenkurkun saaristo/Vaasa

Kohderyhmä: Itämeri-toiminnasta kiinnostuneet, etupäässä 15-28-vuotiaat, mutta myös vanhemmat.

Majoitus: Sisämajoitus mökeissä.

Lisätiedot: Ville Laitinen (ville.laitinen@luontoliitto.fi)


Hei Itämerestä kiinnostunut nuori! 

Lähde mukaan Itämeri-oppimisleirille ja pääset syventämään tietojasi Itämerestä ja kuinka voit hyödyntää oppimaasi vapaaehtoistyössä Itämeren hyväksi. Leirillä tehdään myös käytännön luonnonhoitotöitä sekä tietenkin retkeillään ja saunotaan.

Itämeri-ryhmä järjestää vuosittaisen Itämeri-oppimisleirin tänä vuonna Merenkurkun saaristossa Vaasan edustalla.

HAE LEIRILLE TÄYTTÄMÄLLÄ TÄMÄ HAKULOMAKE!

Viimeinen ilmoittautumispäivä 25.9. mennessä. 

Leirillä tutkitaan Itämeren salaisuuksia, ennallistetaan saaristoluontoa ja kouluttaudutaan Itämeri-lähettiläiksi sekä tietenkin saunotaan, uidaan ja nautitaan upeasta keväisestä saaristoluonnosta.

Leirille voi osallistua etupäässä kaikki 15-28-vuotiaat Itämeren ystävät. Leirille voi hakea mukaan myös yli 28-vuotiaat.


OHJELMA
Tarkempi leiriohjelma julkaistaan myöhemmin.

RUOKAILU
Järjestetään kokonaan tai suurimmalta osin Luontoliiton puolesta.

VÄLINEET
 (tarkempi lista lähetetään myöhemmin):
kunnolliset olosuhteisiin sopivat retkeilyvaatteet, kerrastot, kunnolliset kengät + varakengät / saappaat, työhanskat (jos on omat, Luontoliitto tuo myös), uikkarit, pyyhe, hygieniavarusteet, otsalamppu, omat välipalat, juomapullo.

MAKSUT

Leiri maksaa 40€ Luontoliiton jäsenille ja muille 60€, ruoka ja matkat Vaasasta saaristoon sisältyvät hintaan. HUOM! Luontoliiton jäsenille korvataan matkakulut kaikkialta Suomesta.

JÄSENYYS
:
Ennen kuin ilmoittaudut, voit liittyä Luontoliiton jäseneksi (29 €/vuosi) tästä linkistä: www.luontoliitto.fi/liity. Säästät saman tien matkakulut ja osallistumismaksuissa ja saat Luontoliiton jäsenedut!

TAUSTA

Leirillä tutkitaan Itämeren salaisuuksia, ennallistetaan saaristoluontoa ja kouluttaudutaan Itämeri-lähettiläiksi sekä tietenkin saunotaan, uidaan ja nautitaan upeasta keväisestä saaristoluonnosta. Merenkurkun saaristo on Suomen ainoa Unescon luonnonperintökohde. Se on uniikki erityisesti viimeisen jääkauden jälkeisen nopean maankohoamisen vuoksi.

Paikka:
Merenkurkun saaristo/Vaasa
Alkaa:
11.10.2024
Päättyy:
14.10.2024