Talviloman perheleiri Nuuksiossa

Lärkansin partiokämppä, Nuuksio, Espoo

Perheleirillä on kodikas tunnelma. Pääset viettämään hauskan viikonlopun kansallispuiston talvisissa maisemissa. Luvassa on mm. retkeilyä, leikkimistä ja rauhoittumissa ryhmissä tai oman perheen kesken. Mukaan voivat tulla kaikki vauvasta vaariin! Leirillä yövytään leirikeskuksessa.

Hinta:
Leiri on tarkoitettu jäsenillemme. Hinta yli 18-vuotiailta 110€ , 3 – 17 -vuotiailta 80€. Muistathan liittyä jäseneksi täällä. *

Hinta sis. majoituksen, ruokailut, yhteiskuljetuksen Helsingistä, tapaturmavakuutukset, leiriohjelman ja materiaalit. Yhteiskuljetus lähtee Pasilasta, pysähtyen matkalla Espoon keskuksessa. Huomioithan, että leirillä tarjoillaan vain kasvisruokaa.

*) Riittää, että yksi leiriläinen on jäsen. Muut lapset voit liittää maksutta perhejäseniksi. Voit ilmoittautua leirille heti, kun olet liittynyt jäseneksi. Sinun ei siis tarvitse odottaa vahvistusta liittymisestä.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi perua viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen ensimmäistä leiripäivää. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista perimme osallistumismaksun. Jos leiriin on alle kaksi viikkoa, voi maksutta perua vain sairastapauksen vuoksi, mistä vaadimme sairaanhoitajan tai lääkärin todistuksen. Järjestäjä voi perua leirin viimeistään kaksi viikkoa ennen ensimmäistä leiripäivää vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Myöhemmin leirin voi perua esim. leiripaikkaan kohdistuvan syyn, kuten tulipalon tms. vuoksi.

Paikka:
Espoo, Lärkans, Nuuksio
Alkaa:
23.2.2024
Päättyy:
25.2.2024