Luontokerho Jyväskylän Kortepohjaan – ilmoittautuminen on nyt auki! 

Luontoliitolla on pitkät perinteet luontokerhotoiminnan järjestämisessä valtakunnallisesti. Nyt luontokerho on saapumassa myös Jyväskylään!  

Jyväskylän Kortepohjassa on alkamassa alakouluikäisille lapsille suunnattu maksuton luontokerho. Ilmoittautuminen on nyt auki! 

Kerho kokoontuu Kortepohjan päiväkotikoululla keskiviikkoisin klo 17.00–18.30. Kerhon ohjelma koostuu monipuolisista luontoaiheisista aktiviteeteista, kuten leikeistä ja peleistä, askartelusta ja ulkoilusta. Koulujen loma-aikana ei ole kerhoa. Kerhon viimeinen kerta on 22.5. 

Kortepohjan luontokerho alkaa keskiviikkona 6.3., jos osallistujia ilmoittautuu tarpeeksi. Vinkkaa kerhosta siis myös lähipiirillesi! 

Lue myös Luontoliiton muita uutisia

Metsäpolku

20 syytä lähteä luontoon

1. Saat keuhkoihisi raikasta ilmaa astumalla luontoon, pois teiden varsilta. Raikkaan ilman hengittäminen virkistää mieltä ja kehoa. 2. Luonto vähentää stressiä. Tutkimusten mukaan luonnossa oleilun

Lue lisää
Kotimetsän puolustajat

Kotimetsän puolustajat -hankkeen koulutukset alkavat! 

Suomen luonnonsuojeluliitto ja Luontoliitto kouluttavat Suomen suurimpien kuntien asukkaita suojelemaan lähimetsiään. Koulutukset starttaavat loppukesästä Helsingissä ja Turussa. Luonnonsuojeluliitto ja Luontoliitto käynnistävät metsiensuojelukoulutuksen, joka tarjoaa tavallisille

Lue lisää