Itämeri-ryhmä

Luonto-Liiton Itämeri-ryhmä toimii puhtaan ja monimuotoisen Itämeren puolesta. Ainutlaatuisen Itämeren suojelu on sen valuma-alueen kaikkien asukkaiden yhteinen etu ja vastuu. Yhdessä voimme tehdä Itämerestä ympäristönsuojelun seuraavan menestystarinan! 

Tule mukaan

Järjestämme Itämeri-aiheisia kouluvierailuja, leirejä ja muuta monimuotoista toimintaa. Muoviton meri -kampanjan avulla jaamme tietoa Itämeren roskaantumisesta ja siivoamme rantoja. Tule mukaan toimintaamme! 

Itämeri

Ajankohtaista

Katso täältä Itämeri-ryhmän ajankohtaiset tapahtumat! Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, niin kuulet uusista tapahtumista heti.

Itämeri

Itämeri-tietoa

Itämeri on monella tapaa ainutlaatuinen, ja siksi sen suojelu on erityisen tärkeää. Yksi Itämeren suurimmista uhista on rehevöityminen, joka johtuu ihmisen toiminnasta.

Itämeri

Tue toimintaamme

Haluatko olla mukana tukemassa Itämeren suojelua? Lahjoittamalla toimintaamme tuet Luonto-Liiton Itämeri-aiheisia kouluvierailuja, koulutuksia ja muuta Itämeri-toimintaa.

Voit lahjoittaa myös

 • Suoraan tilillemme FI6215743007100637 viitteellä 5015010200.
 • Mobile Payn kautta numeroon 50523. Lisää kommenttikenttään haluamasi tuen saaja:
  o LUONTO (Luonto-Liitto, yleinen varainhankinta)
  o HARMAASUSI (susitoiminta)
  o HAPPI (ilmastotoiminta)
  o HONKA (metsätoiminta)
  o YMPÄRISTÖ (ympäristökasvatus)
 • Soittamalla lahjoitusnumeroomme 0600 10999. Puhelun hinta on 10 € (+ pvm.), josta 9,11 € menee suoraan lahjoitukseen. Puhelun tuotto ohjautuu lasten ja nuorten susi/suurpetotoimintaan.
 • Lähettämällä tekstiviestin, jossa ilmoitat lahjoittamasi summan (5 €, 10 €, 20 €, 30 € tai 40 €) esim. näin: 40 LUONTO numeroon 16588.
 • Liittymällä Luonto-Liiton jäseneksi tai kannatusjäseneksi tai antamalla lahjaksi Luonto-Liiton jäsenyyden.
 • Muistamalla Luonto-Liittoa testamenttilahjoituksella. Tekemällä testamenttilahjoituksen arvokas lahjasi menee kokonaisuudessaan ilman veroja luonnonsuojelutyöhön ja lasten ja nuorten ympäristökasvatukseen. Kysy lisää: toiminnanjohtaja Riku Eskelinen, 050 572 7782, riku.eskelinen(a)luontoliitto.fi.
 
Rahankeräyslupamme näet klikkaamalla tästä.