kantarelleja sienestäjän kädessä

Tutustu tulevaan toimintaamme ja laita tapahtumamme kalenteriin!

Ompeluilta 25.11. klo 17-20 Turku-salissa

Vaatteiden korjausta ja muokkausta, kangasmerkkien ompelua ja hengailua!

Jos vaatteesi kaipaa reikien paikkaamista, nappien ompelua, hihojen tai lahkeiden lyhennystä, muuta korjattavaa tai vaikkapa vain kangasmerkkien lisäämistä, ota se mukaan! Ompelukoneita, välineitä ja vinkkejä on vapaasti käytettävissä.

Tapahtumapaikkana toimii Turun yliopiston Turku-sali osoitteessa Rehtorinpellonkatu 4 A, 2. kerros. Tilan esteettömyystiedot löytyvät TYY:n sivuilta.

Tapahtuma on suunnattu nuorille aikuisille ja erityisesti opiskelijoille. Se on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Luonto-Liiton toiminta on Syrjinnästä vapaata aluetta.

Lisätiedot: vasp@luontoliitto.fi

Sewing night in 25.11. at Turku-sali

Mending and other repairing of clothing, sewing patches and hanging around.

If you have clothes that are in a need of repair, buttons falling off, or you just have to have more patches on your sleeves, come and join us. We have sewing machines, needles, scissors and all the other stuff so you can use it.

The event is held in Turku-sali of University of Turku, in Rehtoripellonkatu 4 A, 2nd floor. Please contact the student body of the university if you have questions about accessibility.

The event is for young adults and especially students, but all participants are welcome. There is no fee.

Luonto-Liitto has pledged to be a Safer space.

Additional information: vasp@luontoliitto.fi.

Vastamainos-taideilta

Maanantaina 28.11. kello 18.15 Taideilta vastamainosteemalla kasvisravintola Keitaalla (Uudenmaankatu 3, Turku)!

Vuoden suurin kulutusjuhla Blackfriday saapuu taas, mutta mitä hurraamme? Ylellistä elämäntapaamme vai sortavaa järjestelmää? Materiaalista hyvinvointia vai ympäristökatastrofia? Vastamainoksilla voimme ehkä nostaa esiin mainonnan kiillottaman maailmankuvan piilottamaa totuutta.

Puhumaan ja työpajaa pitämään tulee taiteilija, kirjailija ja toimittaja Jari Tamminen.

Tapahtumaa tukevat Tottelemattomuusakatemia, Voima-lehti ja Luonto-Liitto.

Metsäkahvila 18.12.

Legendaarinen metsäkahvila ilmestyy taas tarjoilemaan herkkuja! Seuraa tiedotusta ja etsi meidät.

Voit myös tulla mukaan vapaaehtoiseksi järjestämään kahvilaa. Ota yhteyttä: vasp@luontoliitto.fi