Talviloman nuortenleiri Nuuksiossa

Lärkansin partiokämppä, Nuuksio, Espoo

Nuortenleiriltämme löydät mielekkäintä tekemistä talvilomalle! Luvassa on maailman parantamiskeskusteluita, retkeilyä, leikkimistä ja väliin rauhallista oleskelua. Leirillä yövytään leirikeskuksessa.

Leiri on tarkoitettu 14-17 vuotiaille. Hinta 140€. Sisaralennus tästä hinnasta 20€. Muistathan liittyä jäseneksi täällä. Jos olet jo 2023 jäsen, saat aikanaan jäsenmaksulapun suoraan Luontoliitosta eikä sinun tarvitse nyt siitä huolehtia. Perhejäsenet katsotaan jäseniksi.

Hinta sis. majoituksen, ruokailut, yhteiskuljetuksen Helsingistä, tapaturmavakuutukset, leiriohjelman ja materiaalit. Yhteiskuljetus lähtee Pasilasta, pysähtyen matkalla Espoon keskuksessa. Leirillä tarjoillaan vain kasvisruokaa.

Peruutusehdot:
Osallistumisen voi perua viimeistään kaksi viikkoa (14 vrk) ennen ensimmäistä leiripäivää. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista perimme osallistumismaksun. Jos leiriin on alle kaksi viikkoa, voi maksutta perua vain sairastapauksen vuoksi, mistä vaadimme sairaanhoitajan tai lääkärin todistuksen. Järjestäjä voi perua leirin viimeistään kaksi viikkoa ennen ensimmäistä leiripäivää vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Myöhemmin leirin voi perua esim. leiripaikkaan kohdistuvan syyn, kuten tulipalon tms. vuoksi.

Paikka:
Espoo, Lärkans, Nuuksio
Alkaa:
19.2.2024
Päättyy:
23.2.2024