Hämeenpiiri-logo

Luontoliiton Hämeen piiri

Kiinnostaako sinua luonnon suojeleminen, luonnossa oleminen ja siitä oppiminen? Tule kokemaan luonto yhdessä sekä ideoimaan ja toteuttamaan toimintaa muiden aktiivien kanssa!

Tarjoamme monipuolista luonnonharrastus- ja ympäristökasvatustoimintaa sekä mahdollisuuksia ympäristövaikuttamiseen. Kannustamme luontoa kunnioittavaan ja ympäristöystävälliseen elämäntapaan sekä iloitsemaan luonnon tarjoamista mahdollisuuksista.

Järjestämme luontoleirejä ja -kerhoja, kursseja, retkiä sekä tapahtumia ympäri vuoden. Ympäristö- ja ilmastoaiheisiin keskitytään säännöllisesti kokoontuvassa ilmastoryhmässä (alle 29 vuotiaat) sekä ympäristönuorten ryhmässä (13-19 vuotiaat).

Luontoliiton Hämeen piiri kokoaa yhteen luonnosta ja ympäristövaikuttamisesta kiinnostuneet alle 29-vuotiaat: lapset, nuoret ja nuoret aikuiset sekä perheet. Tehdään ja opitaan yhdessä, kaikki sopivat mukaan juuri sellaisina kuin ovat! Toimimme Pirkanmaan ja Etelä-Hämeen alueella.

 

Ajankohtaista

Nyt voit äänestää Lhp:lle toimintarahaa!

Pari klikkausta ja olet mukana auttamassa tukipotin saamisessa 💚

LähiTapiola Pirkanmaan LähiLahjoitus-rahastosta lahjoitetaan vuosittain lasten ja nuorten harrastustoimintaan; yleishyödyllisten yhteisöjen tarpeisiin, kuten turvallisuutta, terveyttä ja alueen hyvinvointia edistäviin hankkeisiin, ja lähiyhteisöjen toiminnan tukemiseen.

Lue lisää

Luontoliiton tapahtumakalenteri

Näet kalenterissa kaikki Luontoliiton tapahtumat. Löydät piirimme tapahtumat valitsemalla meidät piirivalikosta.

Päivämäärä
Valitse
Toimintaryhmä
Valitse
Toimintaryhmä
Piiri
Valitse
Piiri
Tapahtuma
Valitse
Tapahtuma

Seuraa meitä somessa