Avoimet työpaikat

Töihin Luonto-Liittoon

Luonto-Liitossa työskentelee vuosittain satoja nuoria ja aikuisia vaihtelevissa työtehtävissä. Luonto-Liitto on monen nuoren ensimmäinen kosketus työelämään.

Kiinnostaisiko sinua työskentely lasten ja nuorten omassa ympäristöjärjestössä? Työskentelemme yhdessä luontoa kunnioittavan ja tasapainoisen yhteiskunnan eteen

Työharjoitteluun Luonto-Liittoon

Haluaisitko tutustua Luonto-Liittoon ja oppia työelämästä lasten ja nuorten omassa ympäristöjärjestössä? Luonto-Liitto tarjoaa luonnosta kiinnostuneille nuorille ja aikuisille mahdollisuuden perehtyä järjestötoimintaan ja -työskentelyyn esimerkiksi ympäristövaikuttamisen tai -kasvatuksen parissa.

Haluaisitko tutustua työelämään ja tehdä hyvää? Luonto-Liitossa perehdyt järjestötoimintaan ja -työskentelyyn ja saat toimia mm. ympäristövaikuttamisen ja -kasvatuksen tehtävissä.

Voit lahjoittaa myös

 • Suoraan tilillemme FI6215743007100637 viitteellä 5015010200.
 • Mobile Payn kautta numeroon 50523. Lisää kommenttikenttään haluamasi tuen saaja:
  o LUONTO (Luonto-Liitto, yleinen varainhankinta)
  o HARMAASUSI (susitoiminta)
  o HAPPI (ilmastotoiminta)
  o HONKA (metsätoiminta)
  o YMPÄRISTÖ (ympäristökasvatus)
 • Soittamalla lahjoitusnumeroomme 0600 10999. Puhelun hinta on 10 € (+ pvm.), josta 9,11 € menee suoraan lahjoitukseen. Puhelun tuotto ohjautuu lasten ja nuorten susi/suurpetotoimintaan.
 • Lähettämällä tekstiviestin, jossa ilmoitat lahjoittamasi summan (5 €, 10 €, 20 €, 30 € tai 40 €) esim. näin: 40 LUONTO numeroon 16588.
 • Liittymällä Luonto-Liiton jäseneksi tai kannatusjäseneksi tai antamalla lahjaksi Luonto-Liiton jäsenyyden.
 • Muistamalla Luonto-Liittoa testamenttilahjoituksella. Tekemällä testamenttilahjoituksen arvokas lahjasi menee kokonaisuudessaan ilman veroja luonnonsuojelutyöhön ja lasten ja nuorten ympäristökasvatukseen. Kysy lisää: toiminnanjohtaja Riku Eskelinen, 050 572 7782, riku.eskelinen(a)luontoliitto.fi.
 
Rahankeräyslupamme näet klikkaamalla tästä.